CENTRU DE FRANARE  Ate

 

ALICE GREM este un centru de frana calificat ATE, partener cu un brand puternic si cunoscut in toata Europa.

Specializarea atelierului nostru in domeniul franelor ofera multiple avantaje clientilor sai:
-  piese de cea mai buna calitate marca ATE;
-  specializare permanenta a personalului la standarde germane;
-  randament inalt al sistemului de franare.

 

Circa o treime din toate verificarile tehnice si reparatii se rezuma la sistemul de frane. Aceasta inseamna ca intretinerea sistemului de frana este deosebit de importanta pentru proprietarul unui autovehicul.

 

Increderea si multumirea de lunga durata a dumneavoastra se obtine doar printr-o calitate inalta la pret rezonabil. Aceasta inseamna pe de o parte ca noi va oferim personal calificat si consiliere in domeniu pe de o parte, iar pe de alta parte va oferim piese de schimb marca ATE de inalta calitate care corespund normelor de calitate OE.


 

Economie si franare ecologica propusa de inginerii de la CONTINENTAL.

Autovehiculele, la franare, convertesc energia cinetica in energie termica, prin frictiune. Acest lucru produce uzura. Un fapt dovedit clar este praful negru care se acumuleaza pe jantele autovehiculelor, lasand urme inestetice. Acest lucru este exterem deincomod pentru proprietarii de autovehicule care pun pret peaspectul acestora.

Placutele de frana ATE sunt rezolvarea problemelor pentru mai putin praf rezidual, mai putin zgomot de franare.

Secretul noilor placute de frana consta in compozitia lor, bazata pe o tehnologie inovatoare si fibre speciale. In momentul franarii, aceasta produce un tampon de transfer care protejeaza discul de frana de la o uzura excesiva. Rezultatul: mai putin praf rezidual, mai mult confort si o uzura mai mica.